Culinaire fotografie in Twente

Als culinair fotograaf heb ik maar één doel; het verleidelijk en smakelijk in beeld brengen van eten. Mensen nieuwsgierig maken, prikkelen. Ben jij actief in Enschede, Hengelo, Almelo of elders in Twente en kun jij wel sfeervolle en aantrekkelijke beelden van je gerechten of producten gebruiken? Denk dan eens aan de culinaire fotografie van Lemon Food Photography.

Geef een product of gerecht kracht met een goede culinaire foto

Een goede culinaire foto is krachtig, wekt eetlust op en spreekt meer aan dan de omschrijving op een menukaart. Maar hoe leg je zaken als geur en smaak vast op beeld? Culinaire fotografie is een vak apart. Een vak waar ik, Karien Nieuwenhuis, mijn hart en ziel in leg.

Wil je je bedrijf, gerecht, product of evenement in Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Borne of waar ook in Twente, op een speciale en smaakvolle manier in de spotlight zetten? Dan is het inhuren van een culinaire fotograaf een perfecte keuze. De mogelijkheden zijn divers en worden op maat gemaakt. Kies je voor culinaire fotografie in Twente, dan is Lemon Food Photography de beste optie. Wil je graag een persoonlijke toelichting? Neem dan contact met me op!

Zet je bedrijf, product, gerecht of merk in de schijnwerpers

Door middel van culinaire fotografie prikkel je de zintuigen van de gasten en klanten van je bedrijf, website of social media en lezers van je menukaart, kookboek, foodblog of magazine. Met Lemon Food Photography maak ik in en rond Twente culinaire foto’s voor verschillende opdrachtgevers. Met oog voor detail creëer ik smaakvolle beelden die de aandacht trekken. Jouw bedrijf, product of gerecht verdient het toch om eens volop in de schijnwerpers te worden gezet?

Lemon Food Photography, voor culinaire fotografie in Twente

Zelf ben ik woonachtig in de Achterhoek, op de grens van Twente. Naast dat ik landelijk en in mijn studio actief ben, werk ik graag op locatie in Twente. Ben jij werkzaam in Twente en heeft jouw product, restaurant of merk de aandacht voor detail nodig die Lemon Food Photography biedt? Bel of mail me dan! Ik maak graag kennis met je en vertel je wat de mogelijkheden zijn. Tot snel!