Restaurant

Restaurant fotografie: Het vastleggen van sfeer, gerechten, smaak en authenticiteit

Tegenwoordig worden veel restaurants gezocht en gevonden via het internet. Potentiële klanten gaan op zoek naar restaurants om te kunnen lunchen of dineren waar ze in zowel privésfeer als zakelijke sfeer een hapje kunnen nuttigen. Het is dus erg belangrijk om bij deze eerste zoektocht een goede impressie te geven van jouw restaurant. Bij horeca fotografie is het van belang om de sfeer en de beste gerechten van jouw restaurant goed vast te leggen om klanten nieuwsgierig te maken naar de mogelijkheden in jouw restaurant.

Restaurant fotografie is meer dan alleen beelden van jouw gerechten laten zien; het is een beleving.

Om de totale uitstraling van jouw restaurant goed in beeld te brengen is food/culinaire fotografie een perfecte uitkomst/oplossing. De beelden kunnen gebruikt worden voor de website, social media kanalen of voor printmedia zoals menukaarten, brochures of flyers. Naast het fotograferen van gerechten kan tevens de sfeer van jouw restaurant vastgelegd worden door middel van beelden van onder andere de locatie en het personeel. Door restaurant fotografie kun jij klanten laten weten dat het een perfecte beleving is om bij jou te komen eten!

Ben je op zoek naar iemand die de smaak van jouw gerecht écht goed in beeld brengt en de authentieke stijl die jij wilt uitstralen weet vast te leggen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via +31 (0)6 30 377 651 of info@lemonfood.nl

MEERDERE KEREN PER JAAR JOUW UNIEKE BEELDEN LATEN MAKEN?

Restaurants bevinden zich in een bewegende markt. Dankzij seizoensinvloeden, uitbreidingen en wisselingen van een menukaart, nieuwe producten of nieuwe diensten blijft jouw onderneming groeien. Om up-to-date te blijven met het beeldmateriaal biedt Lemon Food Photography de mogelijkheid om met een jaarplan te werken. Bij een jaarplan bieden wij de mogelijkheid om meerdere keren per jaar op afgesproken momenten langs te komen om professioneel nieuwe producten, gerechten of belevingen vast te leggen.

Is een jaarplan voor jouw onderneming een passende optie? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via +31 (0)6 30 377 651 of info@lemonfood.nl