Skip to content

Culinaire fotograaf in Zutphen

Culinaire fotograaf in Zutphen

Jij bent trots op jouw mooie gerechten. Smaakvol. Met passie bereid.

Kwalitatief goed eten, gemaakt met pure ingrediënten. Maar hoe breng je de smaak écht goed in beeld? Hoe laat je jouw gerechten aan de rest van de wereld zien? Hoe creëer je die authentieke stijl die jij wilt uitstralen? Food fotografie is een vak apart!

Ben je op zoek naar iemand die de smaak van jouw gerecht of sfeer van jouw restaurant écht goed in beeld brengt en de authentieke stijl die jij wilt uitstralen weet vast te leggen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

UNIEKE BEELDEN LATEN MAKEN

Lemon Food Photography brengt culinaire gerechten in beeld met food fotografie. Als culinair fotograaf weet ik als geen ander indrukwekkende foto’s te maken van jouw gerecht. Of het nu gaat om beelden voor een restaurant (gerechten en sfeerbeelden), een ambacht, een uniek product of voor magazines. Potentiële klanten raken gegarandeerd enthousiast bij het zien van de beelden. Je kunt de beelden inzetten voor je website, social media kanalen en printmedia zoals menukaarten, flyers etc.

Een culinaire fotograaf boeken in de omgeving van Zutphen

Mijn naam is Karien Nieuwenhuis. Samenwonend in het buitengebied van Haarlo, in het prachtige groen in de Achterhoek. Dankzij de relatief korte reisafstand ben ik regelmatig werkzaam in Zutphen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van culinaire fotografie in Zutphen? Neem vrijblijvend contact met mij op voor een kennismaking. Tijdens onze kennismaking kunnen we allerlei ideeën en plannen met elkaar delen om tot unieke projecten te komen!