Skip to content

Over mij

Hi!

Al van jongs af aan ben ik geïntrigeerd door “food”. Het zaaien van verschillende groenten in de moestuin bij mijn oma op de boerderij, het oogsten ervan en “the best as last” het bereiden van deze verse producten.

Het vastleggen op beeld van zowel de verse producten als het bereidingsproces tot op het bord is een grote passie van me geworden.

In 2018 heb ik besloten een opleiding te volgen aan de Fotovakschool. Dit om mijn technische kennis van fotografie verder te ontwikkelen. Als eindopdracht heb ik ervoor gekozen om een reportage te maken over verschillende foodleveranciers.

Mijn doel is om mensen bewust te maken van het proces voorafgaand aan al het lekkers dat zich op het bord bevindt. Waar hebben de producten hun oorsprong en welk proces heeft het ondergaan tot het eindresultaat; het prachtige culinaire kunstwerk op het bord.

Als culinair fotograaf maak ik professionele beelden op maat voor jouw onderneming. Ik verzorg eetlustopwekkende culinaire fotografie voor professionals in de horeca. De gerechten worden met oog voor detail in beeld gebracht.

Benieuwd!

Het afgelopen jaar heb ik mijn eigen studio ontwikkeld. In deze studio heb ik de mogelijkheid om veel verschillende beelden te maken. Van productfotografie tot fine dining dishes

Inmiddels heb ik al een aantal mooie opdrachten mogen uitvoeren voor verschillende restaurants, producten, culinaire events en magazines.

Ben je benieuwd of ik wat voor jouw business kan betekenen? Neem dan contact met mij op.