Skip to content

Culinaire fotografie in Deventer

Hoe laat je mensen watertanden bij het zien van een foto? Lekker eten er ook op beeld smakelijk en verleidelijk uit laten zien, is een vak apart. Zoek jij een fotograaf in Deventer of omgeving die jouw producten of gerechten boeiend en sfeervol kan vastleggen? Lees dan vooral even verder.

Een goede culinaire foto zegt meer dan woorden!

Met een mooie culinaire foto geef je een product of gerecht kracht. Het is de kunst om met een sprekend beeld, de smaak, geur en textuur ervan vast te leggen. Eenvoudig, smaakvol en met oog voor detail. Dit is precies waar ik, culinair fotograaf Karien Nieuwenhuis, goed in ben.

Ben jij werkzaam in Deventer of omgeving en wil je jouw restaurant, foodmagazine of -blog, je cateringbedrijf of -event met bijzondere en sfeervolle foto’s op laten vallen? Lemon Food Photography kan je hierbij helpen. Neem vrijblijvend contact met mij op en ik vertel je graag meer.

Laat je producten of gerechten stralen

Onderschat de kracht niet van mooie en goede sfeerbeelden van je bedrijf of smaakvolle foto’s van jouw gerechten en/of producten. Voor uiteenlopende opdrachtgevers in en rond Deventer, maak ik met Lemon Food Photography beelden van jouw unieke producten en gerechten of de bedrijven zelf. We creëren samen die authentieke stijl die jij wilt uitstralen. Ben jij ook trots op jouw bedrijf, gerechten of producten? Ik geef ze de aandacht die ze verdienen en laat ze door middel van culinaire fotografie extra stralen. Wie wil dat nou niet?

Culinaire fotografie in Deventer en omgeving: Lemon Food Photography

Mijn studio bevindt zich in de Achterhoek, maar ik ben landelijk actief, zo ook in Deventer en omgeving. Ben jij werkzaam in deze regio en zoek je een goede manier om je gasten of klanten uit te nodigen, te informeren of te overtuigen? Ik kan je hierbij helpen door producten die jij met zorg bereid of gepresenteerd hebt, boeiend en verleidelijk in beeld te brengen. Neem contact met mij op en ik beantwoord met plezier al je vragen en bespreek graag samen met jou de verschillende mogelijkheden. Tot snel!