Skip to content

Culinaire fotografie in Zwolle

Lekker eten smaakvol in beeld brengen. Foto’s die je het water in de mond doen lopen, die boeien en verleiden. Dat zijn de beste culinaire foto’s. Heb jij producten of gerechten waar je trots op bent en die je wilt laten zien? Ik breng ze haarscherp en sfeervol voor je in beeld.

Geef je recept of gerecht kracht met een mooie culinaire foto!

Beelden zeggen meer dan woorden, maar hoe leg je smaak, geur en textuur goed vast in beelden? Culinaire fotografie is mijn specialisme en ik, Karien Nieuwenhuis, kan met een goede foto een sfeervol en smakelijk beeld neerzetten.

Ben jij de trotse eigenaar van een restaurant, foodblog of –magazine, cateringbedrijf of organiseer je een cateringevent in Zwolle of omgeving? En wil je de smaak van jouw gerechten op een bijzondere manier laten zien? Neem dan vrijblijvend contact op met Lemon Food Photography.

Beelden die eetlust opwekken

Als culinair fotograaf maak ik met Lemon Food Photography beelden van gerechten of producten die de eetlust opwekken voor verschillende opdrachtgevers in Zwolle en omgeving. Het kan daarbij gaan om sfeerbeelden van een restaurant of foto’s voor een foodblog, een magazine, een menukaart, een foodmerk, voor websites, kookboeken of social media. Met oog voor detail zet ik een sfeer neer die optimaal past bij jouw bedrijf, het gerecht of product. Door input van beide partijen bereiken we het beste resultaat.

Lemon Food Photography, culinaire fotografie in Zwolle en omgeving

Met Lemon Food Photography werk ik landelijk. Ik ben dus ook regelmatig actief in Zwolle en omgeving. Besteed jij veel aandacht aan de creatie en presentatie van je producten en wil je met smaakvolle en verleidelijke beelden gasten informeren, uitnodigen of overtuigen? Ben jij werkzaam in Zwolle of in de buurt van Zwolle en ben je benieuwd hoe ik je hiermee kan helpen? Bel of mail me dan. Ik maak graag kennis met je om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.