Magazines

Fotografie kookboek

Werk jij aan een kookboek? Dan heb je naast smaakvolle recepten ook sterke fotografie nodig. Foto’s zijn van groot belang voor de juiste sfeerimpressie in een kookboek. Fotografie die passend is bij jouw stijl én waardoor het water je in de mond loopt.

Jij steekt veel tijd en energie in jouw unieke recepten. Daarom is een kookboek méér dan een opsomming van recepten en gerechten. Je laat een stukje van jezelf laat zien. Jij ontwikkelt de gerechten. Hebt van alles geprobeerd, net zo lang totdat de smaken perfect zijn. Op die manier heb je vaak een eigen manier ontwikkeld in het klaarmaken van deze gerechten.

Het is van belang dit in de fotografie voor het kookboek goed in beeld te krijgen: niet alleen het resultaat, maar ook de weg daarnaartoe.

Culinaire foto’s voor kookboeken of magazines

Als culinair fotograaf maak ik foto’s van gerechten voor kookboeken, maar ook voor magazines. Heb jij food fotografie nodig om tekst van jouw artikelen of rapportages extra kracht bij te zetten? Dan kan ik je helpen. Voor zowel kookboeken als magazines geldt dat we eerst jouw wensen bespreken. Vervolgens leg ik de beelden vast. Het is mijn taak ervoor te zorgen dat de foto’s meer uitstralen dan alleen de gerechten. Ik ga voor foto’s waar jouw signature in terugkomt.

Heb je vragen of ben je op zoek naar iemand die de smaak van jouw recepten écht goed in beeld kan brengen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via +31 (0)6 30 377 651 of info@lemonfood.nl