Magazines

Fotografie kookboek

Werk jij aan een kookboek? Dan heb je naast smaakvolle recepten ook sterke fotografie nodig. Foto’s zijn van groot belang voor de juiste sfeerimpressie in een kookboek. Fotografie die passend is bij jouw stijl én waardoor het water je in de mond loopt.

Jij steekt veel tijd en energie in jouw unieke recepten. Daarom is een kookboek méér dan een opsomming van recepten en gerechten. Je laat een stukje van jezelf laat zien. Jij ontwikkelt de gerechten. Hebt van alles geprobeerd, net zo lang totdat de smaken perfect zijn. Op die manier heb je vaak een eigen manier ontwikkeld in het klaarmaken van deze gerechten.

Het is van belang dit in de fotografie voor het kookboek goed in beeld te krijgen: niet alleen het resultaat, maar ook de weg daarnaartoe.

Culinaire foto’s voor kookboeken of magazines

Als culinair fotograaf maak ik foto’s van gerechten voor kookboeken, maar ook voor magazines. Heb jij food fotografie nodig om tekst van jouw artikelen of rapportages extra kracht bij te zetten? Dan kan ik je helpen. Voor zowel kookboeken als magazines geldt dat we eerst jouw wensen bespreken. Vervolgens leg ik de beelden vast. Het is mijn taak ervoor te zorgen dat de foto’s meer uitstralen dan alleen de gerechten. Ik ga voor foto’s waar jouw signature in terugkomt.

Heb je vragen of ben je op zoek naar iemand die de smaak van jouw recepten écht goed in beeld kan brengen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via +31 (0)6 30 377 651 of info@lemonfood.nl

Product

Ambacht

Ambacht

Food fotografie: jouw passie, jouw ambacht in beeld

Food fotografie is de perfecte manier om jouw ambacht in beeld te brengen. Denk aan foto’s van pure ingrediënten en verse producten. Maar ook jouw verhaal: de sfeer in de keuken, bakkerij of slagerij, de bereidingswijze. Alles waar jij je ziel en zaligheid in legt. De manier waarop de producten worden gemaakt en waar je klanten zo blij van worden.

Het vastleggen van ambacht, écht vakmanschap zit in de kleinste details. Die details van ingrediënten en producten bepalen diversiteit en laten zien hoe jij je onderscheidt van alle anderen. Beeldend vertellen welke processen het product ondergaat en waar de oorsprong is.

De foto’s zijn geschikt als beeldmateriaal voor je website, social media kanalen of voor printmedia zoals flyers, brochures of magazines.

Ik breng jouw verhaal in beeld. De authentieke stijl die jij wilt uitstralen in jouw passie en werk.

Heb jij een bakkerij, slagerij, kruidenier of een ambacht die jij graag in beeld wilt brengen, en wil je kennismaken? Neem vrijblijvend contact met mij op via +31 (0)6 30 377 651 of info@lemonfood.nl

Restaurant

Restaurant

Restaurant fotografie: Het vastleggen van sfeer, gerechten, smaak en authenticiteit

Tegenwoordig worden veel restaurants gezocht en gevonden via het internet. Potentiële klanten gaan op zoek naar restaurants om te kunnen lunchen of dineren waar ze in zowel privésfeer als zakelijke sfeer een hapje kunnen nuttigen. Het is dus erg belangrijk om bij deze eerste zoektocht een goede impressie te geven van jouw restaurant. Bij horeca fotografie is het van belang om de sfeer en de beste gerechten van jouw restaurant goed vast te leggen om klanten nieuwsgierig te maken naar de mogelijkheden in jouw restaurant.

Restaurant fotografie is meer dan alleen beelden van jouw gerechten laten zien; het is een beleving.

Om de totale uitstraling van jouw restaurant goed in beeld te brengen is food/culinaire fotografie een perfecte uitkomst/oplossing. De beelden kunnen gebruikt worden voor de website, social media kanalen of voor printmedia zoals menukaarten, brochures of flyers. Naast het fotograferen van gerechten kan tevens de sfeer van jouw restaurant vastgelegd worden door middel van beelden van onder andere de locatie en het personeel. Door restaurant fotografie kun jij klanten laten weten dat het een perfecte beleving is om bij jou te komen eten!

Ben je op zoek naar iemand die de smaak van jouw gerecht écht goed in beeld brengt en de authentieke stijl die jij wilt uitstralen weet vast te leggen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via +31 (0)6 30 377 651 of info@lemonfood.nl

MEERDERE KEREN PER JAAR JOUW UNIEKE BEELDEN LATEN MAKEN?

Restaurants bevinden zich in een bewegende markt. Dankzij seizoensinvloeden, uitbreidingen en wisselingen van een menukaart, nieuwe producten of nieuwe diensten blijft jouw onderneming groeien. Om up-to-date te blijven met het beeldmateriaal biedt Lemon Food Photography de mogelijkheid om met een jaarplan te werken. Bij een jaarplan bieden wij de mogelijkheid om meerdere keren per jaar op afgesproken momenten langs te komen om professioneel nieuwe producten, gerechten of belevingen vast te leggen.

Is een jaarplan voor jouw onderneming een passende optie? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via +31 (0)6 30 377 651 of info@lemonfood.nl