Hi!
Waarom ben ik een culinair fotograaf geworden?
Het vastleggen op beeld van zowel de verse producten als het bereidingsproces tot op het bord is een grote passie van me geworden.
In 2018 heb ik besloten een opleiding te volgen aan de Fotovakschool. Dit om mijn technische kennis van fotografie en mijn vakkundigheid als foodfotograaf verder te ontwikkelen. Mijn eindopdracht bestond dan ook uit een reportage over verschillende foodleveranciers.
Mijn doel is om mensen bewust te maken van het proces dat voorafgaat aan al het lekkers dat zich op het bord bevindt. Waar hebben de producten hun oorsprong en welk proces ondergaan ze om tot het eindresultaat te leiden; een prachtig culinair kunstwerk op het bord.
Als culinair fotograaf maak ik professionele beelden op maat voor jouw onderneming. Ik verzorg eetlustopwekkende culinaire fotografie voor professionals in de horeca. En, niet onbelangrijk voor een foodfotograaf, ik breng de gerechten met oog voor detail in beeld.